Alle lak- en spuitwerken

Ook voor de bescherming van het milieu doen wij al het nodige. Wij werken volgens de meest milieuvriendelijke processen. De meeste lakken die wij gebruiken zijn waterdragend (aquabase, lakken op basis van water) en zijn hierdoor veel minder schadelijk voor het milieu. U kan bij garage carrosserie ACC terecht voor werkelijk alle spuitwerk; ook voor speciale kleuren schrikken wij niet terug. In ons uitgebreide verflabo stellen wij elke gewenste kleur en lak voor u samen.
In de goed ingerichte werkplaats van garage carrosserie ACC met eigen spuitcabine en verflabo wordt de schade aan uw voertuig met veel zorg hersteld zodat hij er weer als nieuw uitziet. Alle processen zijn nauwkeurig vastgelegd in een kwaliteitssysteem, hetgeen betekent dat de kwaliteitsservice gewaarborgd blijft gedurende de volledige herstellingen.