Oldtimers


ACC is uw specialist in restauratie van oldtimers. Ontdek er alles van op www.restauratie-van-oldtimers.be.

Voor elke trotse bezitter van een oldtimer die toe is aan restauratie (klein of groot) kan je terecht bij Carrosserie Garage ACC. We doen dit voor alle merken en bouwjaren. Ons bedrijf heeft zich op dit vlak, de laatste 15 jaar, meer toegelicht en zo kunnen uitgroeien tot een grote speler op de markt van oldtimers zo wel in binnen- als buitenland.

Bij Carrosserie Garage ACC gaan we eerst samen met de klant aan tafel zitten om zo perfect kunnen te bespreken wat de wensen zijn. Zo kan er ook een correcte prijs en tijdsduur van de restauratie vastgelegd worden.

  1. Bij een volledige restauratie gaan wij steeds de carrosserie ontdoen van alle oude lak en roest.
  2. De carrosserie wordt terug opgebouwd met de nodige primers.
  3. Al het laswerk aan het chassis of structuur van de carrosserie wordt steeds op een richtbank gedaan, dit door middel van pasmallen die door ons zelf worden ontworpen en op maat worden gemaakt zodat bij het herstellen van de carrosserie steeds de juiste pasvorm word behouden.
  4. Strak maken carrosserie. Na het laswerk wordt de carrosserie mooi strak gemaakt met hamer en tassen. Dit wordt gedaan om zo min mogelijk plamuur te moeten gaan gebruiken, de plamuren en grondverven zullen dan ook steeds op een professionele manier geschuurd worden.
  5. Spuitwerk. Nu komen we toe aan het belangrijkste onderdeel van het hele proces  namelijk de wagen klaarmaken in de spuitcabine zodat we kunnen overgaan tot het aanbrengen van een mooi kleur.
  6. Polieren werken.  In dit proces gaan we nog eens extra de lak fijn schuren en machinaal polieren zodat we een spiegelgladde lak gaan krijgen.
  7. Monteren.  Nu kunnen we overgaan naar het terug opbouwen van de wagen en overhandigen aan een tevreden klant.